Η απόκτηση επιθετικού παραμένει βασική προτεραιότητα στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να κάνει… εκπτώσεις.

Η ΑΕΚ φέτος έκανε εντυπωσιακές κινήσεις, όπως ήταν οι μεταγραφές των Περέιρα και Λαμέλα και ο Αργεντινός κόουτς θέλει ένα αντίστοιχο όνομα και για τη γραμμή κρούσης. Σύμφωνος φυσικά είναι και ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος δεν χαλάει χατίρι στον προπονητή, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος.

Στην πρώτη θέση της λίστας της Ένωσης παραμένει ο Χοακίν Κορέα, στον οποίο οι Κιτρινόμαυροι είχαν κάνει μία εξωπραγματική πρόταση, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς δεν ήταν θετική να έρθουν στην Ελλάδα η σύζυγός του.

Η μεταγραφή πάντως δεν έχει… καεί ακόμα, καθώς ο Αργεντινός δεν έχει μέλλον στην Ίντερ η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του μιας και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από την Ιταλία τις προηγούμενες μέρες, ο Κορέα δύσκολα θα βρει ομάδα στη Serie A και έχει αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού.

Η ΑΕΚ λοιπόν, δεν παρατάει την περίπτωσή του και όσο δεν βρίσκει κάποιον καλύτερο, θα τον περιμένει μέχρι τέλους. Ακόμα και στις 25 Αυγούστου να έρθει, θα είναι μία από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού!

Τρελάθηκε ο Ηλιόπουλος και…εκτέλεσε πέναλτι

Έξαλλος ήταν ο Μάριος Ηλιόπουλος από την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Νόα. Γι’ αυτό και βρέθηκε στα Σπάτα κι έβαλε… γκάζια σε παίκτες και Ματίας Αλμέιδα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι σίγουρος για την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση, όμως δεν ανέχεται να έχει η ομάδα του αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, όπως μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στην καθημερινή εκπομπή του στον «Ελλάδα FM 94.3», ο Ηλιόπουλος είχε τόσο νεύρα, που μετά την ομιλία του και τα τετ α τετ με Αλμέιδα και Πινέδα, πήρε μία μπάλα και εκτελούσε πέναλτι για να ηρεμήσει!