Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό και κρίσιμο για όλη τη σεζόν ματς με τη Νόα, μετά το… κάζο στην Αρμενία, ωστόσο παράλληλα «δουλεύονται» και αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις. Στην Ένωση έχασαν αρκετό χρόνο και καθυστέρησαν κάποιες κινήσεις που θα έπρεπε να είχαν ήδη ολοκληρωθεί, ωστόσο πρόθεση της διοίκησης και του Ματίας Αλμέιδα είναι μέσα στο επόμενο 10ημερο να έχουν έρθει στην Ελλάδα τουλάχιστον δύο παίκτες.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει ζητήσει αριστερό μπακ και ήδη γίνονται συζητήσεις όπως διαβάσατε χθες στο Sportdog.gr με τον Ντομαγκόι Μπράνταριτς, ενώ οι Κιτρινόμαυροι ετοιμάζουν κι ένα ακόμα πολύ δυνατό χτύπημα στην επίθεση. Ο κόουτς έχει ζητήσει μία μεταγραφή επιπέδου Λαμέλα και ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν θα του χαλάσει χατίρι.

Αντίθετα, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», η ΑΕΚ δεν θα ψάξει για τερματοφύλακα (εκτός και γίνει τίποτα… περίεργο με τον Στρακόσια την Πέμπτη ή υπάρξει κάποιο απρόοπτο), καθώς ο Αλμέιδα ξεκαθάρισε πως είναι καλυμένος με τους δύο που έχει τώρα (τον ντεφορμέ Στρακόσια και τον τραυματία Μπρινιόλι). Ρίσκο μεγάλο!

Στον Άρη ο Φερνάντες

Μεταγραφικές εξελίξεις υπάρχουν και στον Άρη τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Θοδωρής Καρυπίδης έκανε… ντεμαράζ και κατάφερε έστω και την τελευταία στιγμή, να αναβαθμίσει το ρόστερ της ομάδας. Η τελευταία ανακοίνωση ήταν η παραμονή του Φαμπιάνο, ωστόσο θα υπάρξει κι άλλη ηχηρή μεταγραφή και θα είναι από Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν στην Θεσσαλονίκη ως δανεικός θα ανέβει πολύ σύντομα από την ΑΕΚ ο Πάολο Φερνάντες.

Δύσκολα πάντως ο Αργεντινός άσος θα βρει εκεί τον Λορέν Μορόν, ο οποίος ετοιμάζεται για μεταγραφή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη σεζόν θα παίζει μπάλα στην Αραβία.

Μεταγραφή στόπερ ο Ολυμπιακός

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται να έχει καθυστερήσει. Στο Λιμάνι περιμένουν τα ευχάριστα από τον Ντάνιελ Ποντένσε, μία υπόθεση που δείχνει προχωρημένη και δύσκολα θα χαλάσει, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και μεταγραφή στόπερ.

Παρότι δεν υπήρχε στον σχεδιασμό μέχρι τώρα, ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στον «Ελλάδα FM» πως οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αγορά και ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό από το υψηλότερο επίπεδο, δηλαδή τον αντι-Κάρμο. Προφανώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άλλαξε άποψη μετά τις τελευταίες εμφανίσεις των Πιρόλα και Ρέτσο.