Σημαντικές εξελίξεις μαθαίνουμε ότι υπάρχουν σε ομάδα τής Σούπερ Λιγκ, που μπορεί στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου να φέρουν ακόμα και αλλαγή ιδιοκτησίας στο κλαμπ.

Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν εντατικές επαφές ανάμεσα στον νυν ιδιοκτήτη και τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, που το περασμένο διάστημα είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση της ομάδας του Βόλου. Αλλά δεν είχε προχωρήσει, τελικά, το θέμα.

Για ποια ομάδα πρόκειται; Η Λαμία έχει... γυαλίσει στον συγκεκριμένο επενδυτή, που ήδη ελέγχει μια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει. Γιατί ο Πανουργίας θέλει να φύγει από το κλαμπ τώρα που έχει εκλεγεί δήμαρχος, καθώς θέλει να στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στα καθήκοντά του στην τοπική κοινωνία, χωρίς να έχει τη χρονοβόρα ενασχόληση και με την ομάδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πανουργιάς και ο υποψήφιος επενδυτής έχουν απευθείας επαφή και έχουν γίνει οι πρώτες σχετικές συζητήσεις, αλλά προφανώς χρειάζεται χρόνος για να προχωρήσει η υπόθεση πιθανής παραχώρησης μιας ομάδας. Παρόλα αυτά μην αποκλείσετε στην πορεία τής αγωνιστικής περιόδου να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Γιατί όπως είπαμε ο Πανουργίας δεν καίγεται κιόλας για να κρατήσει την ομάδα - Το αντίθετο μάλιστα! Άρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στην κατηγορία. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ίδιος επενδυτής είχε επαφές και με τον Μπέο για τον Βόλο, άσχετα αν δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν σε συμφωνία.