Ξέρετε ποιος είναι ο παίκτης που έχει κλέψει την παράσταση στο Ρέντη το τελευταίο διάστημα και, μάλιστα, λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την ομάδα του Ολυμπιακού; Ο Βέλντε που μπορεί να έχει στην ομάδα λίγα 24ωρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δυσκολεύεται να ξεχωρίσει.

Μάλιστα, αυτό που έχει κάνει εντύπωση στους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων είναι ότι δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής, καθώς ο Νορβηγός άσος έχει μπει με τεράστια φόρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών. Κι αυτό είναι κάτι που σχολιάζουν και εντός ομάδας.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Εντός ομάδας σχολιάζουν και το γεγονός ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έχει σταματήσει να επικοινωνεί με παίκτες των Πειραιωτών (όπως σας αποκάλυψε ο Σπύρος Γρομητσάρης στο Sportdog.gr) για να μαθαίνει εξελίξεις από πρώτο χέρι όσον αφορά τις κινήσεις της ομάδας. Μάλιστα, σε όσα τους μεταφέρει εκείνος, είναι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις με τη μεταγραφή του στο Λιμάνι.

ΓΙΑΡΕΜΤΣΟΥΚ: Δείχνει να μην μπορεί να πιάσει ακόμα το 100% της απόδοσής του. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς ο διεθνής Ουκρανός άσος δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο της φυσικής κατάστασης που πρέπει. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που τις τελευταίες ημέρες στο προπονητικό κέντρο τού Ολυμπιακού κάνει ειδικό πρόγραμμα, για να είναι σε θέση να πατήσει το πόδι τέρμα στο γκάζι.

ΣΤΑΜΕΝΤΙΤΣ: Αντίστοιχα, χρόνο για να βρεθεί στο 100% της φόρμας του, χρειάζεται και ο νεαρός άσος που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Που ήδη στα φιλικά που έχει παίξει με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων, έχει δείξει ότι θέλει δουλίτσα μέχρι να γίνει παίκτης επιπέδου Premier League...

ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ: Όλοι γράφουν και λένε για τον Θεοφάνη Μπακούλα που, όντως, τα πηγαίνει εξαιρετικά με την ερυθρόλευκη φανέλα από την αρχή της προετοιμασίας. Και το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας - Ο Μεντιλίμπαρ έχει δηλώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θέλει ρόστερ 25 παικτών φέτος: 22 ετοιμοπόλεμους και 3 από την ακαδημία. Ο Θεοφάνης φαίνεται ότι έχει πιασμένη τη μία θέση. Ξέρετε ποιος έχει πιάσει τη δεύτερη; Ο χαφ Χρήστος Μουζακίτης. Και ψάχνουμε για τον τρίτο...

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Το γράφουμε ρητά είτε η τριάδα των τερματοφυλάκων μείνει ως έχει είτε όχι, ότι η σεζόν θα ξεκινήσει με βασικό τον Κωνσταντίνο στο Λιμάνι. Τελεία και παύλα.