Πριν από περίπου έναν μήνα, ο Ολυμπιακός μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Πόρτο κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με την πορτογαλική ομάδα για τον Νταβίντ Κάρμο, αλλά τελικά ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ αποφάσισε να μείνει στο Οπόρτο.

Ο 25χρονος ήθελε να δοκιμάσει υπό την νέα τεχνική ηγεσία να κερδίσει μια θέση στις βασικές επιλογές των Δράκων, όμως, μέχρι τώρα σε τρία επίσημα παιχνίδια της Πόρτο έχει μόλις μία συμμετοχή και αυτή ήταν 15 λεπτά στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Σπόρτινγκ.

Ο Νταβίντ Κάρμο μπήκε ως αλλαγή στο 105’ όταν η Πόρτο είχε κάνει το 4-3 απέναντι στην ομάδα της Λισαβόνας, για να βοηθήσει τους Δράκους να κρατήσουν το σκορ και να πάρουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στα επόμενα δύο, που ήταν και τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Νταβίντ Κάρμο δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό. Έμεινε και στα δύο στον πάγκο: Στην πρεμιέρα απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε (3-0) και χθες το βράδυ κόντρα στην Σάντα Κλάρα (2-0).

Ο Κάρμο τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Βίτορ Μπρούνο και ήδη ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός σκέφτεται ξανά τη μεταγραφή. Το Sportdog.gr λοιπόν σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες πως ο Ολυμπιακός… περιμένει στη γωνία και σημερινό Πρωτοσελίδο του «Πρωταθλητή», τον ξαναβάζει… δυνατά στο κάδρο!

Δείτε τι αναφέρει: