Ποιοτικές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τού ΠΑΟΚ ψάχνει και φέτος το καλοκαίρι η ομάδα τής Θεσσαλονίκης και, ήδη έχουν έρθει στο κλαμπ παίκτες όπως Ταρίκ Τισουντάλι, Φέντορ Τσαλόφ, Μαντί Καμαρά, Σόλα Σορετίρε, Κωνσταντίνος Θυμιάνης και Αντώνης Τσιφτσής. 

Φυσικά το θέμα τής ενίσχυσης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έχουμε όλο το υπόλοιπο του Αυγούστου αλλά και τις πρώτες μέρες τού Σεπτέμβρη για να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής. Στο επίκεντρο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Μεϊτέ, που εσχάτως έχει ρίξει ξανά γέφυρες επικοινωνίας με την πλευρά των Θεσσαλονικέων, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει ένας ή και δύο ακόμα στοπερ επιπέδου αλλά και ένας εμπειρος τερματοφύλακας, με μπαρουτοκαπνισμένα γάντια.

Είναι όμως μόνο αυτές οι θεσεις ή υπάρχει μια ακόμα που, για την ώρα, δεν έχει γράψει κανείς, αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεκριμένο σχεδιασμό; Γιατί από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι παρά την παρουσία των Ντεσπόντοφ, Τάισον και Ζίβκοβιτς στα "φτερά", αλλά και τους Κωσταντέλια, Μουργκ, Σορετίρε που μπορουν να δώσουν λύσεις και ως εξτρέμ, ο Δικέφαλος ψάχτηκε για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ακραίου.

Πρόκειται για τον Μαξίμ Σαμορόντοφ, 22χρονο εξτρέμ από το Καζακστάν (είναι διεθνής με την Κ21 και με την ανδρική ομάδα), που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 με την Ακτόμπε. Έχει market value στο 1,2 εκατ. ευρώ και μπορεί να παίξει τόσο ως εξτρέμ όσο και πίσω από τον φορ, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και κοντρολαρισμένος με την μπάλα στα πόδια.

Θυμίζει στο παιχνίδι του τον Κώστα Φορτούνη, αλλά πιο aggressive και ταχύς, παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν κινήθηκε γρήγορα καθώς στη ρωσική πιάτσα των ατζέντηδων αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά (αν δεν έχει υπογράψει κιόλας!) στην Αχμάτ Γκρόζνι. Τώρα, βέβαια, εδώ ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να φέρει τον Οζντόεφ πέρσι και τον Τσαλόφ φέτος, τον Σαμορόντοφ δεν θα καταφέρει να τον φέρει από τη Ρωσία αν θέλει; Τώρα ή το ερχόμενο καλοκαίρι...