Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού, στην Τούμπα και στον «κιτρινόμαυρο» Τύπο μεταφέρθηκαν οργισμένα σχόλια, τα οποία μιλούν ξεκάθαρα για εύνοια υπέρ των Θεσσαλονικιών, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, το παιχνίδι στράβωσε δύο φορές και κατάφεραν να το γυρίσουν με δύο πέναλτι.

Παράπονα δεν υπάρχουν μόνο για τους Φωτιά-Ευαγγέλου, τον διαιτητή και τον VARίστα της αναμέτρησης στην Τούμπα, αλλά και για τον Παπαδόπουλου που διηύθυνε τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός. Η κριτική αφορά την αποβολή του Βιγιαφάνιες στο 32' με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά για αχρείαστα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, αφήνοντας τον Βόλο με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

«Βγήκαν οι... μαϊμούδες από την 1η αγωνιστική!» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», η οποία πρόσκεται ρεπορταζιακά στην ΑΕΚ. Στον «κιτρινόμαυρο» Τύπου εδώ και καιρό υποστηρίζουν, ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τα έχουν «βρει», αφού οι Πειραιώτες στήριξαν την εκλογή Μάκη Γκαγκάτση στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ. Γράφουν συν τοις άλλοις, ότι οι διαιτητές πέρασαν το διαγώνισμα σε Τούμπα και Βόλο.