Τα αρνητικά αποτελέσματα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά προκριματικά σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Τι είπε για τη μεγάλη ευκαιρία των Θεσσαλονικέων που χάθηκε κόντρα στη Μάλμε για να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για το θερινό σίριαλ με τον Μεϊτέ. Ενώ σχολίασε και την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα, αλλά και τον Παναθηναϊκό στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια.

"Έτσι μπορούσε να προκριθεί ο ΠΑΟΚ - Ριτζ από την Τόλμη και Γοητεία ο Μεϊτέ - Δύο στόπερ φέρνει ο ΠΑΟΚ"

"Ο ΠΑΟΚ έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία, τη μεγαλύτερη που είχε ως τώρα, για να περάσει σε ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ. Η αντίπαλος που τον απέκλεισε, η Μάλμε, δεν ήταν τεράστια αντίπαλος, την "είχε", κι από δικά του λάθη όπως και της τεχνικής ηγεσίας του προδόθηκε. Βέβαια και η ατυχία έπαιξε τον ρόλο της, γιατί δεν γίνεται στο 90΄+6΄ να μην στείλεις τη μπάλα στην Αγία Βαρβάρα και να τους δώσεις την μπάλα έξω από την περιοχή. Η μπάλα κόντραρε κατά λάθος στον πισινό τού Σουηδού και κατέληξε γκολ. Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να αποφύγει τα λάθη, ειδικά του Σάστρε, και να πάρει με άνεση την πρόκριση", ανέφερε αρχικά ο Ν. Πετρουλάκης στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Κούρασε το θέμα Μεϊτέ, έχει γίνει σαν το σίριαλ Τόλμη και Γοητεία. Έκαναν τον Μεϊτέ σαν τον Ριτζ, τον πρωταγωνιστή του σίριαλ. Υπάρχουν άλλοι 2000 Μεϊτέ στην Ευρώπη, με τα ίδια λεφτά, αλλά ο Λουτσέσκου έβλεπε εκείνο το σίριαλ φαίνεται και κολλάει εκεί, στον Μεϊτέ. Δεν επιτρέπεται ο ΠΑΟΚ να περιμένει παίκτη-μισθοφόρο, ο οποιος θα πάει όπου πάρει τα περισσότερα λεφτά. Έπρεπε ο χαφ να έχει έρθει εδώ και έναν μήνα. Κι ας λεγόταν Μεϊτοπουλος".

Με τον Κουλιεράκη;

"Ο Κουλιεράκης είναι σίγουρο ότι θα φύγει, γιατί τα λεφτά που του προσφέρει η Βόλφσμπουργκ είναι αυτά που ικανοποιούν επιχειρηματικά τον ΠΑΟΚ. Αλλά αγωνιστικά μιλάμε για ακρογωνιαίο λίθο τής ομάδας και σε πιθανή πώλησή του αδειάζει την άμυνα, αφού έφυγε και ο Εκόνγκ. Είναι ερωτηματικό με ποιους δύο κεντρικούς αμυντικούς θα πάρει ο ΠΑΟΚ".

"Εγκλήματα ο Αλμέιδα - Βάλε τον Άμραμπατ με Νόα - Άξιζε την πρόκριση ο Παναθηναϊκός"

Ένα σχόλιο για την ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ από πέρσι κιόλας, από το ματς με ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που έχασε καθαρά ο Αλμέιδα, από εκείνη την ημέρα και μετά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Έχει επιβαρυνθεί και ψυχολογικά και κάνει προπονητικά εγκλήματα. Το βλέπουν οι ΑΕΚτζήδες, που αποκλείστηκαν από τους Αρμένιους και μπορεί να φάνε 5 γκολ από τους επόμενους αντιπάλους στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Μάλιστα η ΑΕΚ έχει γίνει viral με τα γκολ που έφαγε στην Αρμενία. κάποιο πρόβλημα υπάρχει δεν μπορεί να ξέχασαν την μπάλα αυτοί οι παίκτες. Αυτός που έχει πάθος, ο Άμραμπατ, είναι απορίας άξιο πώς δεν τον έβαλε για να πάρει το ματς. Να ξεσηκώσει τον κόσμο που κοιμήθηκε και ξύπνησε μετά το 92΄. Αυτοί οι παίκτες παίρνουν αυτά τα παιχνίδια. Μετά από αυτό οι ΑΕΚτζήδες περιμένουν περήφανη πώληση Πίνεδα γιατί δεν βγαίνει".

Τέλος, να πούμε κάτι και για τον Παναθηναϊκό;

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, με παλικαρίσια εμφάνιση, και στο τέλος οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες φίλαθλοι στεναχωρήθηκαν με τον αποκλεισμό στα πέναλτι. Άξιζε την πρόκριση και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση που έχασε ευκαιρία. Πιστεύω θα περάσει στους ομίλους από τη Λανς. Οι ελληνικες ομάδες δεν είναι για Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτό φαίνεται γιατί δεν μπαίνουν τα τελευταία χρόνια στους ομίλους. Για Κόνφερενς και Γιουρόπα Λιγκ είμαστε".