Το... all in του Αλαφούζου τον περασμένο Δεκέμβρη με τον Φατίχ Τερίμ δεν βγήκε. Όχι ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν είχε μείνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πιθανότατα να μην έπαιρνε ούτε το Κύπελλο, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν ο Γιοβάνοβιτς έμενε ή αν κάποιοι μέσα από την ομάδα (φυσικά και παίκτες) δεν έκαναν σαμποτάζ στον Τούρκο.

Η προπονητική έχει αφήσει πίσω της τον Τερίμ, όμως ο Τερίμ είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος και το άθλημα το γνωρίζει καλύτερα από πολλούς ειδικούς που τον... κρεμούσαν κάθε Κυριακή.



Γι΄αυτό, λοιπόν, αυτά που έλεγε ο Τερίμ πριν τέσσερις μήνες τα κατάλαβαν όλοι χθες.

Τι είπε ο Τερίμ; Ότι πολλοί παίκτες του ρόστερ δεν κάνουν και γι΄ αυτό την επόμενη σεζόν θα έκανε πολλές μεταγραφές. Καμιά 10άρια ήταν αυτοί οι παίκτες που δεν έκαναν στον Τερίμ. Οι περισσότεροι έπαιξαν χθες με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ...

Τώρα, όλοι κατάλαβαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι γυμνός. Ο Τερίμ το είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Και επειδή κάποιοι παίκτες το κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι ο Τούρκος είναι γάτος, άρχισαν να τον υπονομεύουν και να συμπεριφέρονται αντιεπαγγελματικά κάνοντας στο φινάλε κακό στην ομάδα η οποία διεκδικούσε το πρωτάθλημα.



Τελικά, ο Τερίμ τρελός δεν ήταν. Ήξερε πολύ καλά τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα όταν ζητούσε ενότητα. Ήξερε ότι κάποιοι παίκτες από το ρόστερ δεν γίνεται να παίζουν στον Παναθηναϊκό. Είπε αλήθειες. Και αυτό πλήρωσε.

Στην ΠΑΕ τις επόμενες 13 μέρες μπορούν να διορθώσουν τα πάντα. Παίκτες υπάρχουν στην αγορά, λεφτά για τα πάνω ράφια φαίνεται πώς η διοίκηση τα διαθέτει. Ας κάνει λοιπόν ό,τι έχει δεν έχει κάνει τους τελευταίους 3 μήνες και να δώσει στον Αλόνσο παίκτες που θα αλλάξουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.