Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα μετά το παιχνίδι με τη Νόα να δηλώνει πως δεν θέλει άλλη μεταγραφή πλην του φορ και ότι μέχρι τώρα έχει εξετάσει 30 περιπτώσεις, οι οποίες όμως δεν του έκαναν.

Ο Αργεντινός προπονητής συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για τον ιδανικό παρτενέρ του Λιβάι Γκαρσία, τη στιγμή που και η διοίκηση συζητάει με μάνατζερ σε όλη την Ευρώπη. Χρήμα άλλωστε υπάρχει πολύ και ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει δώσει σχετική εντολή προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν έχει πρόβλημα να τα «σκάσει» χοντρά για να αναβαθμίσει το ρόστερ. Το έκανε άλλωστε ήδη αρκετές φορές φέτος το καλοκαίρι, όπως για παράδειγμα με τους Λαμέλα και Περέιρα.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Ευάγγελου Μίχου, τις οποίες μετέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», τις τελευταίες ώρες παίζει ξανά δυνατά το όνομα του Λορέν Μορόν για την ΑΕΚ.

Για τον Ισπανό επιθετικό, όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Sportdog.gr τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε κρούση από τη Σαουδική Αραβία και πρόταση στον Άρη που έφτανε τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν ήταν αρνητικός κι έδωσε το «οκ», μετά από σχετικό ραντεβού που έγινε στην Αθήνα, ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες, όμως η υπόθεση κόλλησε στην Επιτροπή του Υπουργείου, όπως συνέβη δηλαδή και με τον Κώστα Φορτούνη.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Μορόν είναι ξανά στη… βιτρίνα και η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Πρόκειται για έναν επιθετικό με χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ της Ένωσης και οποίος μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, όπως το απέδειξε στην περσινή σεζόν. Όσο για τα χρήματα, σίγουρα ο Μάριος Ηλιόπουλος μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Καρυπίδη, χωρίς σε καμία περίπτωση να φτάσει φυσικά τα λεφτά των Αράβων!