Ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει αλλαγή στάσης από τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος άσος επιμένει και θέλει να έρθει στο Λιμάνι με μόνιμη μεταγραφή, ωστόσο για να γίνει αυτό ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που προφανώς μπορεί να βρει μόνοι στη Σαουδική Αραβία και όχι στην Ελλάδα.

Επίσης, οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να ανεβάσει πολύ την πρότασή του στη Γουλβς, αλλά δεν φτάνει τα 10 εκατομμύρια που ζητάει ο αγγλικός σύλλογος.

 Όχι στα 10.000.000 € που ζητούν οι Βρετανοί, αλλά σε ένα δίκαιο ποσό, στο οποίο φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει ρεαλιστική συζήτηση. Όχι απαραίτητα συμφωνία, αλλά κουβέντα σε σοβαρή βάση. Η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε deal.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ΦΩΣ, εξαιρετικά δύσκολη παραμένει και η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ήθελε τον νεαρό στόπερ στο Λιμάνι και άμεσα, όμως η Πόρτο δεν βιάζεται να πουλήσει, ενώ και ο ίδιος ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Γι’ αυτό πλέον και ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει τόσο για εξτρέμ όσο και για στόπερ!