Στο πιο… καυτό δεκαήμερο του καλοκαιριού μπαίνει ο Ολυμπιακός, καθώς μέχρι τα τέλη Αυγούστου στο Λιμάνι θέλουν να κλείσουν όλα τα μεταγραφικά μέτωπα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πρόθυμος να δαπανήσει σημαντικά ποσά σε αγορές παικτών και στόχος είναι να δυναμώσει το ρόστερ και να καλυφθούν σε απόλυτο βαθμό οι απαιτήσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Κόντρα λοιπόν στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός προσπαθεί ώστε και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε. Είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος είναι ο μεγάλος «σύμμαχος» των Πειραιωτών (αν και ο ίδιος δείχνει να ζητάει πλέον υπερβολικά χρήματα) και πιέζει τη Γουλβς, όμως ο αγγλικός σύλλογος δείχνει να μην… κατεβαίνει από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, στο Λιμάνι παλεύουν να κλείσουν τον Ποντένσε με πιο… λογική τιμή, αφού γνωρίζουν πως οι «λύκοι» έχουν θέματα με το FFP και έχουν ανάγκη άμεσα από ρευστότητα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον 29χρονο εξτρέμ… τζάμπα.

Η πρόταση που έχει καταθέσει η κάτοχος του Conference League στους Άγγλους για την αγορά του Ποντένσε φτάνει τα επτά εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που δεν πρόκειται να δώσει καμία άλλη ομάδα, πλην των Αράβων!

Πρόταση από Νότιγχαμ για Κάρμο

Εξελίξεις, όχι όμως τόσο προχωρημένες, υπάρχουν και στην υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο. Στο Sportdog.gr είχατε διαβάσει πρώτοι εδώ και περίπου 20 ημέρες ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του και περιμένει, ενώ από το Σάββατο και στην Πορτογαλία γράφουν ότι ο παίκτης ψάχνεται για μεταγραφή, αφού κατάλαβε πως δεν θα είναι βασικός στην Πόρτο.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα του στις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο η μεταγραφή κόλλησε στην απόφαση του παίκτη να δοκιμάσει για τελευταία φορά την τύχη του στους «δράκους». Όλα δείχνουν όμως, πως ούτε φέτος θα είναι στις αρχικές επιλογές και για αυτό αναζητάει διέξοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM», για τον Κάρμο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Νότιγχαμ, η οποία ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για να τον αγοράσει από την Πόρτο.

Αυτός είναι ο τρόπος πιθανότατα για να πειστεί ο Κάρμο να φύγει από τους «δράκους» και δεν αποκλείεται στη συνέχεια να πειστεί να έρθει, έστω για έναν χρόνο, δανεικός στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!