Στην ένταξη του Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας συνεχίζει να ευελπιστεί ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Πορτογαλίας, με αφορμή τη μη απόκτηση του Βίτορ Ρόκε για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, είπε ότι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών τα καλά νέα για τον φορ του Παναθηναϊκού, που είναι η πρώτη επιλογή της Σπόρτινγκ.

«Η Σπόρτινγκ έχασε τη δεύτερη επιλογή της (τον Ρόκε) και διαπραγματεύεται με μια τρίτη. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος δεν μπορεί να κρατηθεί αιχμάλωτος από την πρώτη επιλογή του (τον Ιωαννίδη);», ήταν η σχετική ερώτηση που δέχθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Αμορίμ.

Και η απάντησή του ήταν η εξής: «Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι. Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη.

Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου».