Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκετα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γουίλιαν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος μετά από μία γεμάτη σεζόν στην Premier League και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος άσος εξετάζεται ως αντι-Φορτούνης και σίγουρα η άφιξή του θα μπορούσε να καλύψει ως έναν βαθμό και πιθανό κενό του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο 36χρονος άσος, που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πέρυσι έπαιξε στη Φούλαμ, όπου είχε 37 συμμετοχές (2.420 λεπτά) με πέντε γκολ και δύο ασίστ, ενώ έχει περάσει επίσης από Τσέλσι, Άρσεναλ, Κορίνθιανς, Ανζί και Σαχτάρ.

Σύμφωνα όμως με όσα μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», ο Γουίλιαμ έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό και μάλιστα από όταν συζητούσε για τη μεταγραφή του Τετέ. Παρά την ηλικία του πάντως, θεωρείται εξαιρετικός παίκτης και δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει πολύ υψηλό κασέ!

Μεϊτέ και Μπακαγιόκο για ΠΑΟΚ

Σε αναζήτηση χαφ παραμένει ο Δικέφαλος και δεν αποκλείετια τελικά να… δικαιωθεί στο φινάλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιμονή του στον Σουαλιό Μεϊτέ. Ο άσος της Μπενφίκα παραμένει στο «κάδρο» και παρότι… ακούστηκε για Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, οι Θεσσαλονικείς παραμένουν φαβορί για την απόκτησή του.

Πολύ ψηλά παραμένει πάντως και το όνομά του του Τιεμουέ Μπακαγιοκό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λοριάν μέχρι το 2025. Η περίπτωσή του επίσης αρέσει στην Τούμπα και δεν έχει βγει από τη λίστα, κόντρα στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.