Αμέσως μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Νόα, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν θέλει να γίνουν άλλες μεταγραφές, πλην του επιθετικού εφόσον βρεθεί κάποιος ισάξιος του Λιβάι Γκαρσία και ότι πλέον πρέπει να προχωρήσουν σε… άδειασμα του ρόστερ.

Με τη δήλωσή του αυτή ο Αργεντινός προπονητής, ουσιαστικά… πάγωσε τις όποιες σκέψεις για μεταγραφή αριστερού μπακ, τερματοφύλακα και χαφ. Ωστόσο, από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη διαρροή από την ΠΑΕ σχετικά με το θέμα, ενώ από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πως η Ένωση ψάχνει στην αγορά εκτός από φορ και για αριστερό μπακ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι αποφασισμένος να φέρει έναν ακόμα καλό και ακριβό παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, ασχέτως αν διαφωνεί ο Αλμέιδα!

Ο Αργεντινός προπονητής άλλωστε έχει δείξει και έμπρακτα την αντίθεσή του, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM», στο πρώτο παιχνίδι με τη Νόα εκτός έδρας, ο κόουτς είχε πει στον Πήλιο ότι δεν θα παίξει και θα προτιμήσει τον Κάλενς,  ώστε να δείξει πως είναι φουλ στη θέση του αριστερού μπακ και δεσμεύτηκε ότι θα τον ξεκινήσει στη ρεβάνς, όπως κι έγινε.

Έρχεται νέα μεγάλη πρόταση για Πινέδα

Το σήριαλ του Ορμπελίν Πινέδα μπορεί να έχει… σβήσει τα τελευταία 24ωρα, ειδικά μετά και τις δηλώσεις του ίδιου που φάνηκε να το παίρνει σιγά-σιγά απόφαση ότι δεν μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ, όμως δεν έχει τελειώσει. Στο Μεξκικό επιμένουν πως ο Μοντερέι θα επιστρέψει με νέα προσφορά, η οποία θα είναι και η τελική. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο είναι δεδομένο πως μετά τον αποκλεισμό, στην Ένωση υπάρχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ και… απώλεια στα έσοδα.

Βάσει λοιπόν του ρεπορτάζ, τις επόμενες ώρες θα έρθει από το Μεξικό νέα μεγάλη πρόταση για τον Πινέδα, ύψους 10-11 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα είναι και η τελευταία. Και αναμένουμε να δούμε αν ο Μάριος Ηλιόπουλος θα παραμείνει σταθερός και θα επιμείνει στο «δεν πουλάω»!