Μπορεί η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο να δρομολογείται στον Πειραιά, το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού πάντως εκπέμπει SOS ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας κόντρα στην Athens Kallithea στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μπιανκόν, ο οποίος ήταν βασικός στην πρεμιέρα κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, αντιμετωππίζει πρόβλημα τραυματισμού,ο Άμπι οδεύει προς Σουόνσι, ενώ ο Ρέτσος που προορίζεται για βασικός προέρχεται από τραυματισμό που του στέρησε την παρουσία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Βόλο. Επίσης ο νεαρός Κουτσίδης βρίσκεται στη Βραζιλία με την K-19 για τον τελικό του Διηπειρωτικού απέναντι στη Φλαμένγκο και ο Βέζο δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Χοσέ-Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όλα δείχνουν λοιπόν, πως θέση θα πάρει ο Πιρόλα με τον Ρέτσο στο πλάι του, εφόσον φανεί ετοιμοπόλεμος. Οι εναλλακτικές στον πάγκο πάντως είναι λίγες, αν και ο Μεντιλίμπαρ έχει τον παίκτη πασπαρτού για να καλύψει τυχόν κενό. Μπορεί ο Ντόη να υπολογίζεται για αμυντικό χαφ, ο Μεντιλίμπαρ όμως τον έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο κέντρο της άμυνας, δίνοντάς του εντολή για οπισθοχώρηση κατά τη διάρκεια αγώνων.