Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει βασική επιλογή τον Φώτη Ιωαννίδη για την ενίσχυση στην επίθεση, αλλά πρέπει να περιμένει και τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς για να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις.

Αυτό σημείωσε η ιστοσελίδα «Leonino» σχετικά με τον διεθνή φορ, σημειώνοντας σε σχετικό δημοσίευμα ότι είναι απίθανο να γίνει κάτι πριν την ερχόμενη Πέμπτη (29/8), όταν και θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το δεύτερο ματς του «τριφυλλιού» με τους Γάλλους.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην πρόταση που έχουν ρίξει στο τραπέζι οι πρωταθλητές Πορτογαλίας για να κάνουν δικό τους τον Ιωαννίδη.

«Η αλήθεια είναι ότι, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας διεθνής πέτυχε ένα γκολ, η ομάδα της Αθήνας κατέληξε να χάσει από τη Λανς με 2-1, όντας ένα γκολ μείον στο δεύτερο σκέλος της ισοπαλίας. Ως εκ τούτου, είναι πρακτικά αδύνατο για τον Παναθηναϊκό να δώσει τον παίκτη πριν από αυτό, καθώς η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου. Το αποτέλεσμα είναι πιθανό να κρίνει το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Η Σπόρτινγκ με επικεφαλής τον Φρεντερίκο Βαράντα έθεσε στο τραπέζι πρόταση 20 εκατ. ευρώ, στα οποία θα μπορούσαν να προστεθούν 3 εκατ. σε μπόνους και το 10% μιας μελλοντικής μεταγραφής. Αν αποτύχει η υπογραφή του Φώτη Ιωαννίδη, οι "πρασινόλευκοι" θα αναζητήσουν νέες εναλλακτικές για τον επιθετικό τομέα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.