Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Λορέν Μορόν στον Άρη, καθώς πλησιάζοντας στα τέλη Αυγούστου, οι Θεσσαλονικείς δεν είναι ακόμα σίγουροι αν πρέπει ή όχι να τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν. Ο 30χρονος Ισπανός, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, θα ήθελε να πάρει μεταγραφή, όμως ακόμα δεν έχει έρθει η πρόταση που περίμενε.

Ο Ευάγγελος Μίχος είχε αποκαλύψει την τεράστια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ στον Άρη για τον έμπειρο φορ, ωστόσο τελικά δεν προχώρησε η υπόθεση, ενώ τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται πολύ ψηλά και στη λίστα της ΑΕΚ!

Ο Ματίας Αλμέιδα ψάχνει επιθετικό και θα αποκτήσει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και όπως διαβάσατε στο sportdog.gr, ο άσος του Άρη απασχολεί σοβαρά και ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει καλές σχέσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη για να βρουν τη «χρυσή τομή», εφόσον δώσει το «οκ» ο προπονητής.

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του Ευάγγελου Μίχου, τις οποίες μετέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», τις τελευταίες ώρες εκτός της ΑΕΚ για τον Μορόν ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, που επίσης ψάχνει επιθετικό ώστε να είναι έτοιμος να καλύψει το κενό του Αντράζ Σπόραρ, εφόσον πωληθεί.

Μάλιστα, εκτός από το χρηματικό ποσό που θα δώσουν οι Ηλιόπουλος και Αλαφούζος, ο Άρης θέλει και έμψυχα ανταλλάγματα, αφού υπάρχουν παίκτες στα ρόστερ των δύο ομάδων που δεν υπολογίζονται και οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά με τα κίτρινα της Θεσσαλονίκης. Η ΑΕΚ λοιπόν προσφέρει τον Πάολο Φερνάντες και ο Παναθηναϊκός τον Ρούμπεν Πέρεθ.

Πάντως, εάν ο Μορόν δεν βρει άλλη πρόταση τις επόμενες ημέρες και οι δύο ομάδες μπουν σε… πλειστηριασμό, η Ένωση θα συνεχίσει να έχει προβάδισμα για να πάρει τον Μορόν έναντι του Τριφυλλιού!