Πολλές από τις μεταγραφικές περιπτώσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο Άρης το τελευταίο διάστημα έχουν καταλήξει σε... αδιέξοδο, με τρανά παραδείγματα αυτά των Μενσά και Μουνίρ Ελ Χανταντί, που ανακοινώθηκαν τελικά από άλλες ομάδες. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να βρουν λύσεις για πολλά ανοιχτά μέτωπα. 

Ξεκινώντας από την περίπτωση του Μουνίρ, η απόφαση του Μαροκινού να δεχθεί την πρόταση της Λεγκανές και να παραμείνει στη La Liga, βάζει σε νέο «πονοκέφαλο» τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πρέπει να ψάξουν εκ νέου το μεταγραφικό παζάρι για την αγορά επιθετικού αλλά και για εξτρέμ, καθώς ο Μουνίρ θα μπορούσε να καλύψει και τις δύο θέσεις.

Επικρατέστερη λύση την πρώτη περίπτωση είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Οι επαφές με τον “Τσίνο” είναι αρκετά προχωρημένες και υπάρχει πλέον αρκετό πρόσφορο έδαφος για συμφωνία, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την διάθεση να ψάξουν λίγο ακόμα τις επιλογές που προσφέρει η αγορά, πριν πάρουν κάποια οριστική απόφαση.

Ανάγκη για έναν παίκτη υπάρχει και για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, φυσικά όμως με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες. Μία κίνηση η οποία θα γίνει μονάχα εάν ο Άρης βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει. Πιο κοντά στα πλάνα του ακούστηκε το όνομα του Πάολο Φερνάντες ήταν μία επιλογή, όμως όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα φύγει από την ΑΕΚ. 

Πάντως με όλες αυτές τις περιπτώσεις το τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων 2,5 εβδομάδες, που απομένει για το φινάλε των μεταγραφών.

Πηγή: metrosport.gr