Ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκίνησε… φουριόζος στην ΑΕΚ και κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να «σβήσει» την όποια αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, η οποία ήταν και λογική, αφού διαδέχθηκε τον Δημήτρη Μελισσανίδη με την τεράστια ιστορία που έχει στον σύλλογο.

Ο νέος ιδιοκτήτης από την πρώτη του κιόλας μέρα στην Ένωση έδειξε πως θα ακολουθήσει νέα πολιτική, μοίρασε χρήμα στις μεταγραφές κι έφερε παίκτες που δεν θα τους βλέπουμε με την προηγούμενη διοίκηση, ενώ όπως έχει διαβάσει ξανά στο Sportdog.gr αργά και μεθοδικά θα προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές, εντός της ΠΑΕ.

Ο Ηλιόπουλος μπορεί στην παρουσίασή του να είχε δηλώσει πως θα στηριχτεί στους ανθρώπους του Μελισσανίδη για τη νέα εποχή, όμως σταδιακά θα μπουν στην ομάδα και δικοί του συνεργάτες, σε κομβικούς ρόλους και όπως είναι λογικό, κάποιοι θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ήδη υπάρχει μία ηχηρή αποχώρηση, που ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κονέ φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί ήδη από τον ρόλο που είχε στην ΑΕΚ και έχει αφήσει τα καθήκοντά του, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Κάποιοι μάλιστα εκτιμούν πως ήταν αυτός και ο λόγος που ο Ματίας Αλμέιδα… ξέσπασε μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες. Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων τότε είχε δηλώσει φανερά εκνευρισμένος ο Αργεντινός: «Aρχίζω και μαθαίνω σιγά σιγά σχέση με αυτές τις αλλαγές που γίνονται και σε σχέση με τη διοίκηση, ταυτόχρονα καταλαβαίνω και παρατηρώ την αλλαγή των απόψεων. Αν αυτά τα 20 λεπτά μπορούν να επηρεάσουν την άποψη κάποιων και να υπάρχουν αμφιβολίες για αυτά τα δύο χρόνια ή και για το τέλος της περυσινής σεζόν αν υπάρχουν διαφορετικές σκέψεις, αυτό με κάνει να σκέφτομαι πολλά. Η ανάλυση σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να έχει περισσότερο βάθος και πιστεύω πάντα όταν υπάρχει θετικότητα, όταν υπάρχει θετικό πρόσημο, όταν υπάρχει θετική ενέργεια»!