Κάκιστος ήταν ο Παναθηναϊκός ενάντια στο Λεβαδειακό, με τον Τάσο Μπακασέτα να το παραδέχεται, αλλά να τονίζει ότι σημασία έχει το τρίποντο.

Στις δηλώσεις του ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το αν ήταν το μυαλό στη Λανς και είπε: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να είμαστε πιο επιθετικοί. Το πιο σημαντικό είναι ακόμα και αν δεν παίζεις καλά να παίρνεις τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και εμείς το καταφέραμε.

Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ενα σημαντικό παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Τουλάχιστον, όπως είπα πριν, καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Σε ό,τι αφορά το ματς της Πέμπτης (29/8), σχολίασε: «Ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, να μπούμε στους ομίλους. Έχουμε ένα σκορ που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε θετικοί και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στους ομίλους».