ΠΑΟΚ: Παίκτης της Βόλφσμπουργκ θεωρείται ήδη ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, καθώς Βόλφσμπουργκ και Δικέφαλος του Βορρά έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά τον αγώνα των πρωταθλητών με τη Σάμροκ Ρόβερς, όμως το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού έχει κάνει τους Γερμανούς να θέλουν να αποκτήσουν τον 20χρονο στόπερ νωρίτερα, όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ.

«Η Βόλφσμπουργκ προσπαθεί να επισπεύσει την άφιξη του νεαρού κεντρικού αμυντικού που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα ότι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα μετακομίσει στο γερμανικό κλαμπ στο τέλος αυτής της εβδομάδας και θα μπορούσε να φτάσει νωρίτερα. 

Η καθαρή νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Σάμροκ Ρόβερς (4-0) στα Play Off του Europa League δίνει ελπίδες στη Βόλφσμπουργκ. Αρχικά, ο όρος των Ελλήνων ήταν ο 20χρονος παίκτης να ταξιδέψει στη Γερμανία μόνο μετά το δεύτερο παιχνίδι της Πέμπτης. Στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (2-0), ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή», αναφέρει το ρεπορτάζ όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς ΠΑΟΚ, με τον νεαρό να είναι στο πλάνο το Λουτσέσκου για την αποστολή της ομάδας για την Ιρλανδία.