Τάσος Νικολογιάννης: Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, αλλά και τη... μουρμούρα που υπήρχε μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ, τονίζοντας ότι χρειάζεται χρόνος σε μια νέα ομάδα, όπως οι Πράσινοι, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Λανς που ακολουθεί.

«Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Αντιμετώπισε μια ομάδα που έπαιξε κλειστά. Βρήκε την άκρη στο τέλος. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και όποιος πει το αντίθετο, δεν έχει δει το ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή, φτιάχνει νέα ομάδα, με παίκτες άλλου επιπέδου και δεν μπορεί να γίνει κανονική ομάδα μέσα σε έναν μήνα.

Όταν έχεις έναν νέο προπονητή κι όταν έχεις προκριματικά επιπέδου Champions League μπορεί να δοθεί εξήγηση. Τώρα ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και από τον αποκλεισμό με τον Άγιαξ έχει επηρεαστεί. Αυτή η “μουρμούρα” ξεπερνιέται μόνο με αποτελέσματα. Έχει πέσει μεγάλο βάρος στο ματς της Πέμπτης. Θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Μέσα σ’ όλα θα υπάρχει σε κάθε καρεκλάκι ένα συλλεκτικό t-shirt για να έχει ομοιόμορφο χρώμα η εξέδρα», 
είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.