Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για… ντεμαράζ και κάποιες πολύ εντυπωσιακές κινήσεις, καθώς η άφιξη του Νταβίντ Κάρμο, ήταν μόνο η αρχή.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr, στο Λιμάνι ψάχνουν ήδη για χαφ και εξετάζουν ξανά τις τελευταίες ώρες την περίπτωση του Αντρέ Όρτα, περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις από την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ ετοιμάζουν έκπληξη με τον αριστερό μπακ.

Στο Λιμάνι θέλουν να φέρουν πίσω τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα (όπως έχετε διαβάσει μέρες τώρα στο sportdog.gr) και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM», έγινε πρόταση στη Λίβερπουλ, η οποία όμως ζήτησε 15 εκατομμύρια ευρώ!

Η υπόθεση του Έλληνα μπακ, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής, είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να τον φέρει στον Πειραιά και θα κάνει τα πάντα για να κλείσει τη σπουδαία αυτή μεταγραφή. Από σήμερα λοιπόν, ξεκινούν εκ νέου συζητήσεις με τους «Κόκκινους» της Αγγλίας, ώστε να βρεθεί τρόπος για να έρθει ο Τσιμίκας με τη μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής άσος, με χρηματιστηριακή αξία 22 εκατομμύρια ευρώ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 στο Λίβερπουλ, όμως δεν λογίζεται ως βασικός ούτε μετά την άφιξη του Άρνε Σλοτ.