Λεωνίδας Βοσδού: Την απόφαση του Άρη να απορρίψει την πρόταση ύψους 4 εκ. ευρώ για τον Λορέν Μορόν από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας σχολίασε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας πως ήταν ευκαιρία για τον Άρη να παραχωρήσει μ’ αυτό το ποσό τον Ισπανό επιθετικό.

Για την εικόνα του Άρη και το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Η εικόνα ήταν καλή. Η ισοπαλία στο Περιστέρι και το διπλό στις Σέρρες ήταν πολύ θετικά αποτελέσματα. Είναι καλή η αρχή και λέμε ότι είναι το ήμισυ του παντός. Μακάρι και πηγαίνει καλά η ομάδα. Πρέπει να δέσει κι άλλο και να ενισχυθεί, αν είναι στόχος να πάει πιο ψηλά από την 5-6 θέση. Εκείνοι που αποφασίζουν είναι στη διοίκηση. Η αρχή είναι πολύ καλή και μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Άρης».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Είναι αρκετά δεμένοι. Θα βοηθήσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είναι ένας και δύο. Το σύνολο είναι αυτό που μετράει για να πάει καλά η ομάδα. Τα αποτελέσματα βοηθούν και μακάρι να είναι προσγειωμένα τα παιδιά όπως ο Άκης Μάντζιος. Αν συνεχίσει σεμνά και ταπεινά θα πάνε πολύ καλά»

Για την πρόταση που απέρριψε ο Άρης για τον Λορέν Μορόν: «Δεν ξέρω τα οικονομικά του συλλόγου, αλλά ήταν ευκαιρία για εμένα να έδινε ο Άρης με 4 εκ. ευρώ τον Μορόν. Πρέπει να τον δώσει, θα βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Θα είναι πιο άνετα ο Άρης, μετέπειτα δεν θα έχει οικονομικό πρόβλημα. Όταν έχεις μια πρόταση για τον Μορόν και υπάρχει περίπτωση να τον δώσεις, δεν πρέπει το scouting να έχει βρει τον διάδοχό του; Να πουλήσεις 4 εκ. τον Μορόν, να βρεις έναν επιθετικό του 1 εκ. ευρώ και να συνεχίσει η ομάδα. Μπορεί ο Άρης να βρει κάποιον στη θέση του Μορόν. Εγώ θα τον έδινα», είπε ο Λεωνίδας Βοσδού.