Η ΑΕΚ ψάχνει ηρεμία μετά και τη νέα αγωνιστική αποτυχία και το 1-1 με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, ενώ όπως φάνηκε και από το βαρύ πρόστιμο που ανακοινώθηκε από την διοίκηση, ο Μάριος Ηλιόπουλος ακόμα δεν έχει ξεχάσει τον αποκλεισμό από τη Νόα.

Παρόλα αυτά, στην Ένωση κοιτάζουν μπροστά και την επόμενη μέρα, η οποία τους βρίσκει φυσικά να παλεύουν για το πρωτάθλημα. Και ο ιδιοκτήτης, όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την ομάδα, ακόμα και αν… διαφωνεί ο Ματίας Αλμέιδα. Θα φέρει επιθετικό καλό, ενώ ψάχνεται και για αριστερό μπακ η Ένωση.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια πώληση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν πως τις επόμενες ημέρες θα… σκάσει επίσημα μία τεράστια προσφορά, για έναν από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ομάδα της Ρωσίας όχι όμως η Ζενίτ αυτή τη φορά, θα έρθει επίσημα τα επόμενα 24ωρα να δώσει 25 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Λιβάι Γκαρσία!

Προφανώς τα χρήματα είναι πάρα πολλά, όμως πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτης της ομάδας, ο οποίος αποτελεί και βαρόμετρο για το φετινό σύνολο του Αλμέιδα. Φάνηκε ξεκάθαρα πόσο «πόνεσε» τους Κιτρινόμαυρους η απουσία του με τη Νόα.

Όπως διαβάσατε προ ημερών στο Sportdog.gr, ο Ηλιόπουλος είχε ξεκαθαρίσει στη Ζενίτ πως αυτός δεν πουλάει τον Λιβάι με 20 εκατομμύρια και ότι αυτή ήταν η τιμή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν, η Ένωση έμεινε χωρίς Ευρώπη και τα χρήματα είναι περισσότερα.

Αναμένουμε πρώτα την πρόταση και στη συνέχεια την απόφαση-απάντηση του Ηλιόπουλου!