Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Εντοάρντο Μποβέ και τι πιθανότητες δίνει για να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Αντρέα Ντι Κάρλο, δημοσιογράφος του Radio Romanista.

«Έχω διαβάσει αρκετά δημοσιεύματα σήμερα για τον Μποβέ. Ο παίκτης κατάλαβε ότι δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη Ρόμα και βλέπει άλλες προοπτικές είτε στην Ιταλία, είτε στην Πρέμιερ Λιγκ. Έβερτον, Φούλαμ και Μπέρνλι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή, ενώ η Φιορεντίνα είχε κάνει πριν έναν μήνα πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ στη Ρόμα για να τον αποκτήσει, αλλά οι τζιαλορόσι την απέρριψαν. 

Η Ρόμα κοιτάει παίκτες στη θέση που παίζει ο Μποβέ κι ένας από αυτούς είναι ο Κονέ από την Γκλάντμπαχ. Η ιταλική ομάδα θα παραχωρήσει τον Μποβέ για ένα ποσό 15 εκατ. ευρώ και πάνω. Μιλάμε για έναν σημαντικό και χαρισματικό παίκτη. Ο ατζέντης του έχει αναφέρει πως δεν έχει στα χέρια του κάποια ολοκληρωμένη πρόταση για τον πελάτη του.

Ο Μποβέ είναι ένας παίκτης που έχει παίξει σε τελικό του Europa League και του Conference League και γενικώς θέλει να αγωνίζεται και να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Του αρέσει το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία. 

Όσον αφορά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν του ταιριάζει η Ελλάδα. Είναι δύσκολο να έρθει στην χώρα σας».