Τόνι Γκονζάλες: Στην αποτυχημένη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στα Play Off του Champions League στάθηκε ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής που μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» επισημαίνοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στο Europa League.

Για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μαγιόρκα και τον τουρισμό«Θα βουλιάξει το νησί σε λίγο… Είμαστε πληθυσμός 1,5 εκ. και είχαμε δεχθεί 17-18 εκατομμύρια τουρίστες. Υπάρχουν υποδομές στο νησί, αλλά υπάρχει ένα θέμα με το νερό. Υπάρχει μια έλλειψη νερού στη Μαγιόρκα, αλλά και στη Βαρκελώνη».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς και την ευρωπαϊκή του προσπάθεια: «Μετά το 4-0 είμαστε, όχι με ένα πόδι, αλλά με ενάμισι πόδι. Δεν μπορείς να πεις στο ποδόσφαιρο ότι κάτι είναι σίγουρο πριν το σφύριγμα του διαιτητή. Ο ΠΑΟΚ φυσικά θα είναι στο League Stage του Europa League. Είναι αποτυχία όμως για εμένα. Φέτος είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους του Champions League, δεν κάναμε καλό ματς με τη Μάλμε με το γκολ στην παράταση… Αν θα περνούσαμε, μιλάω υποθετικά, θα μπορούσαμε να μπούμε περνώντας την Σπάρτα Πράγας. Και το Europa League φέρνει χρήματα στα ταμεία, αλλά δε είναι σαν το Champions League. Φανταστείτε να ερχόταν εδώ ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν Μονάχου. Όταν ήρθα στην Ελλάδα οι δύο πρώτοι πήγαιναν κατευθείαν στον όμιλο του Champions League και ο τρίτος έπαιζε έναν εύκολο προκριματικό…».

Για το Europa League και το τι θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να διακριθεί εκεί«Να είναι ο εαυτός του. Να περάσουμε πρώτα και να δούμε τι ομάδες θα έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να δώσουμε βάση και στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν ήταν εύκολοι οι αντίπαλοι στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτή την περίοδο όλες οι μεγάλες ομάδες δυσκολεύονται. Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στους ομίλους του Europa League. Είναι θέμα χρονικής περιόδου, ακόμα δεν έχουν «δέσει» οι παίκτες στο γήπεδο. Όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα. Η Ρεάλ έκανε 1-1 με τη Μαγιόρκα και με το ζόρι κέρδισε τη Βαγιαδολίδ», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.