"Ζεστός ο Γουίλιαν! Ο Βραζιλιάνος το βλέπει πιο θερμά πλέον για Ολυμπιακό", αναφέρει σήμερα στο πρωτοσέλιδό του ο "Κόκκινος Πρωταθλητής".

Η περίπτωση του 36χρονου πρώην άσου της Τσέλσι ενδιαφέρει εδώ και καιρό τους Πειραιώτες και το εν λόγω ρεπορτάζ έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτό του Sportdog, το οποίο σας μετέφερε το ότι ο παίκτης αρέσει πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν αποκλείεται να υπάρξει "ψωμί" στην υπόθεσή του.

Χαρακτηριστικά σας είχαμε αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Γουίλιαν:

Το σίγουρο είναι ότι με τον Γουίλιαν ο Ολυμπιακός θα έκανε κίνηση-ματ. Γιατί; Επειδή μιλάμε για παίκτη που παίζει και αριστερά στα εξτρέμ (η βασική του θέση) αλλά και πίσω από τον φορ, κάτι σαν 10άρι. Δηλαδή με Γουίλιαν καλύπτεται και ο αντι-Ποντένσε ή αντι-Φορτούνης (αφού πλάγια έπαιζε πέρυσι) και ο αντι-Όρτα. Μα, θα αναρωτηθεί κανείς και είναι εύλογο, θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός σε παίκτη με κλεισμένα (σ.σ.: μόλις τα έκλεισε, στις 9 Αυγούστου) τα 36 του χρόνια;

Μια ματιά στο τι έκανε τα τελευταία δύο χρόνια στη Φούλαμ (του Μάρκο Σίλβα...) ο Γουίλιαν, πείθει. Όταν είναι βασικός αριστερός εξτρέμ σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, θα... λυγίσει στην στατική ελληνική λίγκα; Όχι βέβαια. Κι επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, μέσω Νότιγχαμ και όχι μόνο, έχουν τον τρόπο να μαθαίνουν κάθε πληροφορία που χρειάζονται, μόνο ενθουσιασμένοι είναι μαθαίνοντας ότι αυτή τη διετία στη Φούλαμ ο Γουίλιαν ήταν από τους πιο γυμνασμένους και καλούς σε φυσική κατάσταση παίκτες.