Τον εξτρέμ που ψάχνει και μάλιστα από το πάνω ράφι φαίνεται να έχει βρει ο Ολυμπιακός, καθώς το όνομα του Γουίλφριντ Ζάχα δεσπόζει τις τελευταίες ώρες στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ.

Πρόκειται φυσικά για τον 31χρονο Ιβοριανό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γαλατασαράι, αλλά από την Τουρκία τον παρουσιάζουν ως... φευγάτο, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του μέσω του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με τον ελληνικό αθλητικό Τύπο, ο Ολυμπιακός βλέπει σοβαρά το ενδεχόμενο κρούσης προς την "τσιμ μπομ" για τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Κρίσταλ Πάλας, που πλέον κοστολογείται περί τα 11 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή στο transfermarkt.

Ο Ζάχα πραγματοποίησε γεμάτη χρονιά πέρυσι με την Γαλατά, καταγράφοντας συνολικά 42 εμφανίσεις με 10 γκολ και 5 ασίστ, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει γενικά σε 521 παιχνίδια, σκοράροντας 101 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 68 τελικές πάσες.

Ρώτησε και για Ακτούρκογλου

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΦΩΣ", οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρώτησαν την Γαλατασαράι για μία ακόμη εξαιρετική περίπτωση, αυτή του Κερέμ Ακτούρκογλου.

Πρόκειται για τον 25χρονο Τούρκο εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την τουρκική ομάδα, ενώ σε συνολικά 275 ματς καριέρας έχει πετύχει 72 γκολ και έχει δώσει 44 ασίστ.