Ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδας" στο OPEN κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, μετά και την έκδοση της αναθεωρημένης οικοδομικής άδειας του γηπέδου, εκτοξεύοντας πυρά κατά της διοίκησης Μπακογιάννη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων για τον Βοτανικό:

«Προχωράμε με πολύ μεγάλα έργα όπως ο Βοτανικός, όπου ήταν ένας σκουπιδότοπος και πάμε να κάνουμε μία πολύ μεγάλη ανάπλαση. Πηγαίνετε να δείτε πώς ήταν στην προηγούμενη διοίκηση (σ.σ. του Δήμου) ο Βοτανικός και πώς είναι τώρα και δείτε ακριβώς ποιοι λέγαν λόγια και ποιοι προχωράνε. Το είχαν κάνει σκουπιδότοπο και μάλιστα εκεί που έπρεπε να φτιαχτεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όταν εγώ ανέλαβα υπήρχε ένας λόφος δέκα μέτρα σκουπίδια.

Και γύρω-γύρω εκεί που έπρεπε να φτιαχτεί το γήπεδο, υπήρχαν 11 κτίρια που δεν είχαν καν γκρεμιστεί. Και η τάχα δεδομένη χρηματοδότηση, όχι απλά δεν ήταν δεδομένη, αλλά δεν είχε γίνει καν πρόσκληση από το υπουργείο. Η πρόσκληση έγινε τον Φεβρουάριο και η τελική έγκριση τον Ιούνιο. Το λέω αυτό γιατί 15 χρόνια τώρα ακούμε για τον Βοτανικό και τώρα θα προχωρήσει».