ΠΑΟΚ: Οι ποδοσφαιρικές ικανότητες, η αυταπάρνηση και το πάθος του Ομάρ Κόλεϊ, έκαναν τον θηριώδη κεντρικό αμυντικό ραπ τραγούδι στη χώρα του. Ο Όμιντ Γουίσντομ, μία από τις καλύτερες φωνές στην Γκάμπια, έκανε το «μπαμ» στην καριέρα του με το άσμα που φέρει το όνομα του νέου σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ.

Το «Omar Colley» είναι ένα εκρηκτικό μελωδικό ραπ τραγούδι που, όπως τονίζεται στην περίληψη, «μαγεύει τους ακροατές σε εθνικό επίπεδο και όχι μόνο, έχοντας ήδη εξασφαλίσει μια πρεμιέρα στον κορυφαίο οίκο πολυμέσων του κόσμου, το BBC, μόλις τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του».

Στη συνέχεια του σχετικού κειμένου σημειώνεται: «Αυτό το τραγούδι μιλά για την αποφασιστικότητα και τον επαγγελματισμό ως βασικά συστατικά για την οικοδόμηση του έθνους της Γκάμπια.

Ο Ομάρ Κόλεϊ, Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής που παίζει για τη Σαμπντόρια στην Ιταλία, ενσαρκώνει μια τέτοια υποδειγματική συμπεριφορά, γι' αυτό και ο τίτλος του τραγουδιού πήρε το όνομά του.

Το τραγούδι έχει εορταστική χροιά για την πρόκριση της Γκάμπια στο επόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, για πρώτη φορά, και παρομοιάζει τον καλλιτέχνη, Ομίντ Γουίσντομ, με τον Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος συνεχίζει να βάζει τη χώρα στον χάρτη με τον δικό του τρόπο».

Ο νέος αμυντικός του ΠΑΟΚ, εκτίμησε την τιμή που του έγινε και αναδημοσίευσε αρκετές αναρτήσεις σχετικές με το τραγούδι στο Instagram, αποκαλώντας το «μια μεγάλη επιτυχία» και «το τέλειο δώρο».

Πηγή: metrosport.gr