Άρης: Παίκτης του Αρη θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάνκαρ, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναμένεται να επικυρωθεί στη διάρκεια της σημερινής ημέρας (3/9), οπότε και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής – εκτός απρόοπτου – θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά και εργομετρικά.

Με την προσθήκη του 34χρονου μπακ ο Αρης κλείνει την τελευταία «τρύπα» στην άμυνα, καλύπτοντας (και) το κενό που υπάρχει πίσω από τον Φρίντεκ, μετά την αποχώρηση του Φεράρι, δημιουργώντας πλέον «υπεροπλία» σε όλες τις θέσης.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τους Κιτρινόμαυρους όμως δεν σταματούν καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να καλυφθούν για να σχηματοποιηθεί το φετινό ρόστερ και να έχει ο Αρης το απαραίτητο βάθος.

Η αναζήτηση επιθετικού, στη λογική να έχει υποστηρικτικό ρόλο, συνεχίζεται παράλληλα με τις συζητήσεις με τον Λορέν Μορόν, που είναι σε εξέλιξη, για επέκταση του συμβολαίου του. Στην ουσία ο Αρης ψάχνει στην αγορά έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ισπανό φορ. Εκεί έχει ρίξει όλο το βάρος.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι στο… περίμενε καθώς στον Αρη δείχνουν τη διάθεση να εξαντλήσουν όσα χρονικά περιθώρια έχουν για να βρουν κάτι καλύτερο εξετάζοντας επιλογές με παίκτες οι οποίοι ανήκουν σε ομάδα αλλά δεν είναι ή δεν έχουν ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο. Πρόκειται βέβαια για δύσκολες υποθέσεις και το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή ο χρόνος δεν λειτουργεί προς όφελος των Κιτρινόμαυρων.

Πρόθεση υπάρχει επίσης για ενίσχυση τόσο στον άξονα, με ένα «6άρι», όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο και όπως αφήνουν να εννοηθεί στον Αρη οποιαδήποτε κίνηση γίνει θα γίνει στοχευμένα για την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ και όχι απλά για να πάρει παίκτες.

Πηγή: metrosport.gr