Το βράδυ της Δευτέρας (2/9), η Θύρα 7 με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στις σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποίησαν τα τμήματα του συλλόγου και ευχαρίστησε τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Μιχάλη Κουντούρη για όσα έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θύρα 7:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ελληνικού αθλητισμού,που κατάφερε με ΚΟΠΟΥΣ και ΘΥΣΙΕΣ να γίνει ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη ,έχει την τύχη εκτός από τους πιο ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ και ΠΙΣΤΟΥΣ οπαδούς να έχει και ΑΞΙΟΥΣ προέδρους,οι οποίοι πάνω απ’ όλα είναι ΟΠΑΔΟΙ του δαφνοστεφανωμένου εφήβου,έχουν δείξει με πράξεις την αγάπη τους στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη!

Για ένα ακόμα καλοκαίρι και ΕΙΔΙΚΑ στο φινάλε,

Ο ΘΡΥΛΟΣ έκανε τις καλύτερες μεταγραφές-βόμβες σε κάθε τμήμα,

έφερε σπουδαίους παίκτες να στελεχώσουν τις ομαδάρες μας!

Μπράβο στους προέδρους,

Μαρινάκη,στους αφούς Αγγελόπουλους και τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ Μιχάλη Κουντούρη για την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ πιστοί στο ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ να διατηρούν πρώτο και να

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ τον σύλλογο,ώστε να γίνονται τα παιδάκια οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,να γεμίζουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τις ομάδες μας!

Το ΔΙΚΟ ΜΑΣ καθήκον,την χρονιά που η ομάδα μας συμπλήρωνει 100 χρόνια ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ δόξας και μεγαλείου,να είμαστε και ΠΑΛΙ δίπλα στις ομάδες μας σε κάθε γήπεδο, ασπίδα και δόρυ απέναντι στους εχθρούς του Ολυμπιακού και στους δήθεν ‘φίλους’ του,

που έχουν όφελος με το να πουλάνε άποψη και σκοπό να φέρνουν  γκρίνια…

Να συνεχίσουμε να κατακτάμε την κορυφή σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ!

Υ.Γ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: