Άρης: Πριν ο Άρης καταλήξει στην απόφαση να προχωρήσει την υπόθεση του Χουάνκαρ για αριστερό μπακ, κοίταξε προς τα… πάνω ράφια. Και προσπάθησε να κλείσει μια πραγματικά πολύ καλή μεταγραφή, φέρνοντας έναν ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία με τη Νάπολι κι έχει στο βιογραφικό του, περισσότερες από 350 συμμετοχές στο Καμπιονάτο.

Ο λόγος για τον 33χρονο Πορτογάλο, Μάριο Ρουί, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, τη Νάπολι. Ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε, λόγω της άρνησης του παίκτη. Οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι προσέφεραν στον Ίβηρα ένα εξαιρετικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αρκετά καλές απολαβές.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι το 2026, αποφάσισε να αρνηθεί όλες τις προτάσεις που του έγιναν (Άρης, Βαγιδολίδ, Νις και Σάο Πάολο) Ο Μάριο Ρουί προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έπαιξε σε Μπενφίκα και Βαλένθια, ενώ από το 2011 είναι στην Ιταλία (Πάρμα, Γκούμπιο, Σπέτσι, Έμπολι, Ρόμα και Νάπολι).

Πηγή: sfina.gr