Σε προχωρημένες επαφές με τον Άντονι Μαρσιάλ βρίσκεται η ΑΕΚ, θέλοντας να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportdog και του Ευάγγελου Μίχου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος προσφέρει στον 28χρονο στράικερ το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία της η Ένωση, ακόμα πιο υψηλό και από αυτό του Έρικ Λαμέλα (περί τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως).

Ο Μαρσιάλ, που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρεται να ικανοποιείται από το ύψος της πρότασης, ωστόσο έχει ενδοιασμούς για το αν η Ελλάδα είναι ο κατάλληλος προορισμός για εκείνον σε αυτή την ηλικία.

Πέρυσι ο Γάλλος έπαιξε σε 19 παιχνίδια με 2 γκολ, σε 630 λεπτά, ενώ πρόπερσι 29 παιχνίδια με 9 γκολ σε 1.445 λεπτά συμμετοχής.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Μαρσιάλ από τη Μονακό το 2015 αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε σε 317 εμφανίσεις με τους Κόκκινους Διαβόλους μέτρησε 90 γκολ και 55 ασίστ. Να σημειωθεί ότι οι ετήσιες απολαβές του στη Γιουνάιτεντ ήταν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη ίσως σχετίζεται και με το ρωσικό δημοσίευμα νωρίτερα το πρωί, περί ενδιαφέροντος της Κράσνονταρ για τον Λιβάι Γκαρσία και τα 23 εκατομμύρια ευρώ που φέρονται να ζήτησαν οι Κιτρινόμαυροι για να τον παραχωρήσουν.