Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Για τη διαφαινόμενη απόκτηση του Αζεντίν Ουνάχι από τον Παναθηναϊκό και τις υπόλοιπες εξελίξεις μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε:

«Μιλάμε για μια σπουδαία μεταγραφή. Τον έχω δει από πέρυσι στα ματς με τη Μαρσέιγ. Είναι το οκτάρι που ήθελε ο Παναθηναϊκός, με ενέργεια, με πολλά τρεξίματα. Είναι ο ιδανικός παίκτης για να συνδέσει την άμυνα με την επίθεση. Πρωταγωνιστής με το Μαρόκο, παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Φέτος ψαχνόταν να φύγει από τη Μαρσέιγ. Ο Παναθηναϊκός μιλούσε εδώ και 2 εβδομάδες με τη Μαρσέιγ, ο παίκτης πείστηκε και έρχεται να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να ανακοινωθεί ο δανεισμός του. Μετά την Εθνική θα τεθεί στη διάθεση του Αλόνσο. Πρόκειται για μεσαία γραμμή που έχω να δω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο Ουναχί είναι παίκτης με στοιχεία που έψαχνε η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει μεταγραφή μόνο αν βρισκόταν κάτι εξαιρετικό. Μπορούμε να πούμε ότι οι φετινές μεταγραφές δεν έχουν προηγούμενο τα τελευταία χρόνια. Από την πολυμετοχικότητα έχουμε να δούμε κάτι τέτοιο. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να δέσουν και να φτιάξουν ένα σύνολο για να πάρει το πρωτάθλημα».



Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή:

«Πολύ πιθανό να γίνει άλλη μια μεταγραφή. Κοιτάζει για τη θέση επιθετικού. Υπάρχει μια κινητικότητα για τον Σπόραρ, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι μέχρι αύριο. Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Το όνομα του Άκπομ δεν φαίνεται να παίζει, υπάρχουν μια – δυο περιπτώσεις άλλες αν υπάρχει η αποχώρηση του Σπόραρ».

Επίσης, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι Βέρμπιτς και Βιλένα ψάχνονται να φύγουν και θα φανεί τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα