Λουίς Ενρίκε: Σε μια ακόμα κίνηση... ματ κατά τη διάρκεια του φετινού μεταγραφικού παζαριού προχώρησε ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί, από τη Μαρσέιγ, ανεβάζοντας πολύ την ποιότητα της μεσαίας γραμμής του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Μαροκινός μάλιστα έβγαλε... μάτια κατά τη διάρκεια του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις εμφανίσεις του να αναγκάζουν την Μαρσέιγ να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Ανζέ, ενώ στο παιχνίδι της φάσης των 16 με αντίπαλο την Ισπανία έκανε τους πάντες να τρίβουν τα... μάτια τους.

«Με εξέπληξε ευχάριστα το νούμερο 8. Θεέ μου από που ήρθε αυτό το αγόρι. Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του συγγνώμη. Έπαιξε πολύ καλά. Οι Ασράφ (σ.σ. Χακίμι) και ο Ζιγιές ήταν οι προφανείς, ξέραμε τον Εν-Νασίρι, ξέραμε και τον Άμραμπατ επίσης... Αυτό το αγόρι όμως δεν σταμάτησε να τρέχει. Το συζητήσαμε με το σταφ της ομάδας. Ήταν καταπληκτικός», είχε πει μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε.