Κώστας Κετσετζόγλου: Για τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ αναλύοντας δεδομένα που υπάρχουν για τη θέση του επιθετικού τονίζοντας αρχικά ότι «δεν υπάρχει πρόταση ούτε σήμερα για τον Λιβάι Γκαρσία, ούτε η ΑΕΚ ψάχνει να τον πουλήσει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Ντάτρο Φοφανά σημειώνοντας πως «παραμένει μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Παναγιώτης Κονέ την έχει φέρει σε καλό σημείο. Πρέπει να γίνει μία σοβαρή οικονομική επένδυση, δεν ''παίζει'' δανεισμός και το κόστος είναι μεγάλο, αλλά έχει πιθανότητες η μεταγραφή να γίνει».

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Κετσετζόγλου πρόσθεσε ότι ο φορ της Τσέλσι εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση, ενώ για τον Μαρσιάλ, που είναι ελεύθερος υπογράμμισε πως έχει γίνει πρόταση και «για να δούμε αν, τελικά, όντως μπορεί να έρθει», με τον έμπειρο ρεπόρτερ να λέει πως στο απευκταίο σενάριο για την Ένωση που δεν προχωρήσει ούτε του Φοφανά ούτε του Μαρσιάλ, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν και άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την κορυφή της επίθεσης.