Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Αζεντίν Ουναχί, ωστόσο δεν σταματάει εκεί την ενίσχυσή του. Στόχος του τριφυλλιού είναι ένα "μπαμ" για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ο Τσούμπα Άκμπομ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, έχουν γίνει επαφές με τον Άγιαξ για τον δανεισμό του, ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα. Οι άνθρωποι των πρασίνων επικεντρώνονται στην περίπτωση του Χοακίν Κορέα, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφή με τους νερατζούρι για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού έναν χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να έχουν προχωρήσει. Μέσα στην Τετάρτη (4/9) αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς το τριφύλλι πρέπει να καταθέσει την ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Κορέα είχε δεχθεί κρούση και από την ΑΕΚ, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς ο ίδιος ήθελε να παλέψει για να μείνει στην Ίντερ, ενώ η εντυπωσιακή σύζυγός  του δεν ήθελε ούτε να ακούσει πριν 1.5 μήνα για Ελλάδα. Τώρα όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και την πιέζουν να πει το «ναι». Δεν θα περάσει άσχημα στη Γλυφάδα…

Άλλωστε, οι Αργεντίνοι φημίζονται για τους ισχυρούς δεσμούς οικογένειας και για το πόσο ακούν τις συζύγους της. Θυμηθείτε πώς έφυγε ο Σορεντίνο πριν μερικά χρόνια, επειδή δεν ήθελε η γυναίκα του να μείνει ούτε μέρα παραπάνω στην Ελλάδα!