Ο Αζεντίν Ουναχί "πάτησε" Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ωστόσο ο Μαροκινός δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Τριφυλλιού!

Συγκεκριμένα, ο Αντράζ Σπόραρ ετοιμάζεται να αποχωρήσει με μεταγραφή, που πιθανότατα θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας και οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν κάνοντας αναβάθμιση στη θέση του φορ.

Ο Τσούμπα Άκπομ, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Sportdog.gr, είναι πολύ κοντά στο Τριφύλλι και όλα δείχνουν ότι οι Πράσινοι θεωρούν κλεισμένη τη συμφωνία τόσο με τον Άγιαξ όσο και με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μην φορέσει ποτέ τα πράσινα, αν βρεθεί κάτι καλύτερο. Και αυτό το… καλύτερο, ακούει στον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριού για την ΑΕΚ, τον Χοακίν Κορέα!

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σιμόνε Ιντζάκι στην Ίντερ, κάτι που αποτυπώθηκε στην τελευταία κίνηση του Ιταλού προπονητή. Ο 48χρονος άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν τις τελευταίες ώρες κάνει την αντεπίθεσή του και προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με Ίντερ και Κορέα, ώστε να τον φέρει αύριο στην Ελλάδα!