Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα από πλευράς ΠΑΟΚ και για την προσπάθεια απόκτησης παίκτη για τα στόπερ μέχρι τη λήξη της διορίας για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Απόψε λήγει η προθεσμία για τη λίστα της UEFA, το εξήγησε και ο Μιχάλης όλο αυτό. Ο ΠΑΟΚ ξέμεινε και πρέπει να πάρει μία απόφαση. Να πάρει έναν ξένο στόπερ, που θα μας αφήσει τέσσερις παίκτες έξω από τη λίστα, ή προχωράει με τρεις στόπερ.

Όλα δείχνουν ότι κινείται για τον Πολωνό, τον Βιετέσκα, τον έχουν τσεκάρει και γνωρίζουν πολλά καλά τα χαρακτηριστικά του. Η Κάλιαρι γνωρίζει την κατάσταση και πιέζει τον ΠΑΟΚ να αποδεχθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς, πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Είναι και αυτή η παράμετρος, ίσως πιο σημαντική, για να δεσμευτεί ο ΠΑΟΚ ή να το αφήσει.

Είναι μία σύνθετη κατάσταση και πρέπει να το λύσουν οι άνθρωποι της ομάδας. Εντός της ημέρας περιμένουμε να μάθουμε τι είδους ρίσκο θα πάρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Περιμένουμε και τις επόμενες επιλογές. Στα μπακ είναι το βάρος. Ο Βιεϊρίνια, ο Σάστρε και το θέμα είναι τι θα κάνει ο Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει να είναι δίκαιος με τους παίκτες του», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.