Μεταγραφές... τέλος -λογικά- για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κινήθηκε ορθολογικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιταγές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν ήθελε να έχει μεγάλο ρόστερ, όπως αυτό που βρήκε ερχόμενος στο λιμάνι, και γι’ αυτό οι μεταγραφές που ζήτησε ήταν συγκεκριμένες, όπως το να μείνουν τα περσινά βασικά στελέχη (Κάρμο, Ελ Κααμπί, Όρτα και Ποντένσε), άσχετα αν τελικά δεν έγινε εφικτό αυτό.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει στα χέρια του ένα ρόστερ 28 παικτών με το οποίο μπορεί να δουλέψει ικανοποιητικά, ενώ είδε να μην χάνει παίκτες όπως ο Σαντιάγο Έσε, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός πέρυσι, παρά τις προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Πλέον, υπάρχει και ο χώρος για να πάρουν ευκαιρίες και τα παιδιά από την Κ19, τα οποία Μεντιλίμπαρ πήρε μαζί στην προετοιμασία. Έτσι, παρά το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα εκπνέει στις 11/9, ενώ για τους ελεύθερους παίκτες στις 30/9, δύσκολα θα γίνει άλλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.