Ο Ολυμπιακός έκανε δύο πολύ δυνατές μεταγραφές προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου! Η πρώτη κίνηση-βόμβα ήταν η έλευση του Γουίλιαν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025, με ετήσιες απολαβές 4,5 εκατ.Ευρώ τον χρόνο.

Προηγουμένως, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» ο 36χρονος αρνήθηκε προσφορά της Μποταφόγκο, η οποία έστρωνε χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού που έμεινε ελεύθερος από τη Φουλάμ. Καταλυτικός παράγων για να μην επιστρέψει στην πατρίδα του ο Γουίλιαν αποτέλεσε η οικογένειά του, η οποία απ'ότι φαίνεται ψήφισε Ελλάδα.

Μία ακόμα αποκάλυψη γίνεται για τον Σαούντ Αμπντουλχαμίντ, τον οποίο η Ρόμα απέκτησε από την Αλ Χιλάλ έναντι 2,5 εκατ.Ευρώ. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει προσφορά για τον Σαουδάραβα δεξιού μπακ, ο οποίος εν τέλει πήρε τον δρόμο για την Ιταλία αντί για την Ελλάδα.

Στο τέλος η εφημερίδα αναφέρεται σε ένα δημοσίευμα της A'Bola για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2026 στον Ολυμπιακό. Η πορτογαλική εφημερίδα γράφει για τον συμπατριώτη τους, ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τον Ουνάχι, μετά την αποτυχία του να φέρει τον Ολιβέιρα που προτίμησε Ολυμπιακό.