Ντίνος Μπαλλής: Ατάκες φωτιά έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη μάχη του τίτλου και την εικόνα των διεκδικητών του τίτλου, με τον ίδιο να αποθεώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και δε δίστασε να αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να φτιάξει ομάδα μόνο αν αναλάβει ο Ρουμάνος, ενώ  αναφέρθηκε στο ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά και στον Άκη Μάντζιο που φέτος έχει στη διάθεση του το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών. 

Για τον Άρη: «Ο Άρης έκανε ποιοτικές μεταγραφές, έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και θα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης πέρυσι δεν πίστευε κανείς από τους οπαδούς του ότι θα έχει αυτό το αποτέλεσμα και να εμφανιστεί τόσο κακός σε ένα ματς που περίμενε όλη η οικογένεια. Ήταν ο χειρότερος τελικός που έπαιξε ο Άρης, είχε πολύ κακή απόδοση. Πλήγωσε την οικογένεια του Άρη. Ωστόσο, πιστεύω ο Αρειανός απέκτησε όραμα με τις μεταγραφές που έγιναν. Ο Άρης έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και ίσως και ο ρυθμιστής του. Δεν είναι εύκολο να περάσει κανείς από το Χαριλάου»

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός ίσως ξόδεψε και τα περισσότερα αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή πήρες 10 παίκτες, έχεις και καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου προπονητή. Ξέρεις πόσο τον περιμένει η Αθήνα; Ο Ολυμπιακός έχει προπονητάρα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι ερωτηματικό. Ο Αλμέιδα έκανε τον Πινέδα δεξί μπακ αλλά μου δημιούργησε δεύτερες σκέψεις. Αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον Λουτσέσκου, θα ήταν το πρώτο φαβορί. ».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο εδώ και 40-50 χρόνια στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ταλέντο σαν εκείνον και μακάρι να τον χαρεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ και προσωπικά θα ήθελα να τον δω σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να ηγηθεί. Πήρε στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να βγάζεις κακία για αυτό το παιδί και να το αμφισβητείς».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Έκανε καλά ο Άρης που κράτησε τον Μάντζιο και αν ο Άρης κερδίσει ένα συν φέτος θα οφείλεται και σε εκείνον. Αν δεν έχεις το υλικό δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά. Αν έπαιρνε το κύπελλο πέρυσι, θα ήταν 1000% πετυχημένος. Έχει το υλικό φέτος, ενισχύθηκε η ομάδα και περιμένει πολλά».

Για τη μάχη του τίτλου: «Δίνω προβάδισμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός είναι ερωτηματικό αλλά και η ΑΕΚ είναι φαβορί και μια σταθερή αξία», είπε ο Ντίνος Μπαλλής.