Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στο διττό πρόσωπο που έχει εμφανίσει ο Παναθηναικός σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στο προβάδισμα που έχουν αποκτήσει στην Super League 1, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα από τα κορυφαία αντίστοιχα της Ευρώπης: «Όλοι αυτοί που έρχονται πρέπει να μπούνε γρήγορα σε διαδικασία και να ταιριάξουν στις ομάδες. Έχει να κάνει και με το επίπεδο της κάθε ομάδας για να υποδεχτεί ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου».

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού: «Έχει φέρει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές αλλά βλέπουμε ότι η ομάδα ψάχνεται. Έχει 15 μέρες μπροστά της να κάνει πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας άλλος Παναθηναικός με τον ΠΑΟΚ, ειδικά σε σχέση με την Καλλιθέα.

 Είναι ομάδα με πολλές μεταπτώσεις κα έχει διαφορά από την Ευρώπη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό πρέπει να ισορροπήσει και να το βρει. Αν το βρει, θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν».

Για το προβάδισμα που έχουν αποκτήσει σε σχέση με τους υπόλοιπους, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός: «Είναι δύο ομάδες που δείχνουν πιο έτοιμες από τις άλλες επειδή υπάρχει περισσότερο βάθος. Από τον Οκτώβριο- Νοέμβριο θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις ομάδες στο επίπεδο που πρέπει. Και εννοείται πως όλα θα κριθούν στο τέλος. 

Αυτό το γκρουπ των μεγάλων ομάδων θα μας δώσει πάλι τις συγκινήσεις που είχαμε πέρυσι και φτάσαμε την τελευταία στιγμή να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Μακάρι να πηγαίνει και τις υπόλοιπες χρονιές έτσι».

Στην πρόβλεψή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισήμανε και πάλι πως: «Δείχνουν πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά από όλους. Αν μπορέσουμε σε όλη αυτή την κατάσταση να αποβάλλουμε και την τοξικότητα, θα είναι πολύ καλύτερο το πρωτάθλημά μας. Το σημαντικό είναι ότι ενισχύονται οι ομάδες μας και υπάρχει το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος συγκινείται και ασχολείται πολύ».