ΠΑΟΚ: Δεν έχασε χρόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στην επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό, έστειλε το μήνυμα για τον αγωνιστικό Γολγοθά που πρέπει να ανέβει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής με τις παράλληλες υποχρεώσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως φαίνεται και στο βίντεο της προπόνησης από το PAOK TV (δείτε από το 1’:40’’) περιμένει μεγάλες μάχες και φρόντισε να περάσει το μήνυμά του στους παίκτες. 

Στην διάρκεια μιας άσκησης και μετά από παρατηρήσεις στον Σάστρε για την εκτέλεση μίας άσκησης, ακούγεται να λέει: «Κυκλοφορήστε τη μπάλα γρήγορα. Μην αφήσετε τους άλλους να έρθουν να σας πιέσουν. Να μην βρεθούν σε θέση να σας πιέσουν. Όταν χάνουμε την μπάλα, όλοι μαζί την χάνουμε και έτσι όλοι μαζί αντιδρούμε άμεσα. Είμαστε καλοί σε αυτό, αλλά μπορούμε να βελτιωβούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι». 

Μάλιστα, στην κορύφωση της ομιλίας του πρόσθεσε: Παιδιά (σ,σ. Guys), ακούστε με. Κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη, είναι πόλεμος. Μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι έχοντας καλή θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αφήστε τα άλλα, να είμαστε επιθετικοί, να κάνουμε build up και να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε σε σωστές θέσεις να μην μπορεί ο αντίπαλος να δημιουργήσει».

Πηγή: metrosport.gr