Απόστολος Τερζής: Ο βετεράνος τερματοφύλακας και συνεργάτης προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη φετινή εικόνα του Δικεφάλου, την εξέλιξη της πορείας του Ντομινίκ Κοτάρσκι και υπογράμμισε πως ο τίτλος του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League θα κριθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Βοήθησα τον ΠΑΟΚ όσο μπορούσα μ’ όλη την ψυχή μου και την καρδιά μου. Ήμουν 12-13 χρόνια τερματοφύλακας και όποτε χρειάστηκε με τον Άγγελο ως βοηθός του και προπονητής τερματοφυλάκων. Δίπλα του είμαι από 1996-97 παντού».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι καλά. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Όσο περνάει ο καιρός και ανεβαίνουν τα ματς που έχουν στα πόδια τους οι παίκτες θα πάμε πολύ καλά. Εύχομαι στους ομίλους να μας βοηθήσει ο Θεός, να είμαστε προσγειωμένοι και όλα τα πάνε καλά».

Για το αν έχει συνέπειες το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε στόπερ:

«Όχι δεν πιστεύω. Ο προπονητής και όσοι είναι στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλύτερα. Ο Μιχαηλίδης δεν ξέρω αν θα τον περάσει τον Κουλιεράκη. Να παίξει το παιδί, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και όσο μεγαλώνει θα γίνεται καλύτερος. Ελπίζω να πάει καλά, να μην έχει τραυματισμούς και να πάει καλά».

Για τον Κοτάρσκι, την παρουσία του και την εξέλιξή του:

«Ο Κοτάρσκι έχει και μια εμπειρία τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ, πήρε νταμπλ. Σιγά σιγά θα είναι ακόμη πιο καλά. Έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας και αυτό είναι το θετικότερο. Φέτος θα είναι καλύτερη η χρονιά του από πέρσι. Ξέρει τι λάθη έχει κάνει και που πρέπει να βελτιωθεί. Όλοι οι τερματοφύλακες παντού κάνουν λάθη. Λίγο καλύτερος να γίνει με την μπάλα στα πόδια και να βγαίνει μερικές φορές προς τα έξω να ελευθερώνει τους αμυντικούς στον αέρα. Και ανταγωνισμό να έχεις το ίδιο είναι. Όταν φοράς τη φανέλα και μπαίνεις στο γήπεδο δεν τα σκέφτεσαι αυτά. Είναι να μη δεχθείς γκολ και να βοηθήσεις την ομάδα σου».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να επαναλάβει την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

 «Θα είναι λίγο δύσκολο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα το παλέψει με τον Ολυμπιακό στο τέλος πιστεύω. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Το πρωτάθλημα θα κριθεί με τον Ολυμπιακό στα μεταξύ τους παιχνίδια», είπε ο Απόστολος Τερζής.