Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε με την μορφή του δανεισμού τους Θανάση Προδρομίτη και Χρήστο Κρυπαράκο στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Θανάση Προδρομίτη, αλλά και του Χρήστου Κρυπαράκου με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

O Θανάσης Προδρομίτης έχει γεννηθεί στις 29/2/2004 στην Κατούνα Αγρινίου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Άτλαντες Αγρινίου. Αγωνίζεται τόσο στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όσο και σε αυτή του αμυντικού μέσου. Το 2018 και σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, παίζοντας σε Κ15, Κ16, Κ17 και Κ19 των πρασίνων, ενώ το 2022 πανηγύρισε και το πρωτάθλημα με την Κ19. Το 2021 είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους και πέρυσι ανανέωσε έως το 2026.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιξε σε 41 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ έχει και παραστάσεις από την πρώτη ομάδα των πρασίνων, έχοντας συμπεριληφθεί και σε αποστολές ευρωπαϊκών αγώνων.

Είναι διεθνής με τις Κ18 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδος.

Όσον αφορά τον Χρήστο Κρυπαράκο, προέρχεται επίσης από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού. Αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός χαφ, όσο και ως αριστερός εξτρέμ. Έχει γεννηθεί στις 12/6/2003 στην Αθήνα και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία «Couros FC» που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Το 2015 έγινε μέλος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2021, ενώ πέρυσι ανανέωσε μέχρι και το 2026. Τις τρεις προηγούμενες σεζόν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετρώντας συνολικά 66 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ έχει παραστάσεις και από την πρώτη ομάδα, συμμετέχοντας στην προετοιμασία των πρασίνων τα τελευταία χρόνια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στους Θανάση και Χρήστο να υλοποιήσουν τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας, ευχαριστώντας παράλληλα τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εμπιστοσύνη.

Θανάση και Χρήστο καλωσορίσατε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου».