Τάσος Νικολογιάννης: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού και τις ανανεώσεις συμβολαίων των Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη και Τσερίν αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Ο Ιωαννίδης θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του Παναθηναϊκού τον επόμενο μήνα, για να πάρει δικαίως ένα νέο συμβόλαιο, με σχεδόν τριπλασιασμό των αποδοχών του. Με τον Βαγιαννίδη νομίζω ότι υπάρχει στασιμότητα. Ο Παναθηναϊκός άργησε πάρα πολύ να ασχοληθεί με την υπόθεσή του, ήρθε μια πρόταση από την Μποταφόιγκο που απορρίφθηκε. Δεν βλέπω κάτι αυτή την στιγμή, αλλά θα είναι λάθος να φύγει του χρόνου χωρίς να φέρει χρήματα. Πιστεύω ότι θα γίνει άλλη μια προσπάθεια. Με τον Τσέριν έχει γίνει συζήτηση, έχει απαιτήσεις και αυτός, δικαιωματικά, αφού είναι από τους πιο χαμηλόμισθους. Ή θα ανανεώσει μέχρι τον Δεκέμβριο ή θα πουληθεί τον Γενάρη, αυτό βλέπω σαν πιο πιθανό σενάριο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Τασός Νικολογιάννης επισήμανε ότι οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν έπαιξαν στο οικογενειακό διπλό της ομάδας και το μόνο που τους λείπει είναι ο ρυθμός, κάτι που σημαίνει πως ο Αλόνσο είναι θέμα το πότε θα τους χρησιμοποιήσει, ενώ επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τον Βέρμπιτς για να πάει ΑΠΟΕΛ, θεωρώντας τελειωμένο το εν λόγω θέμα.